Kundrecensioner för Andersson Andersson DPS 1.5 - Black/Blue

Andersson Andersson DPS 1.5 - Black/Blue

Snyggt och smidigt 2.1 högtalarsystem!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,222 av 5
4,2
 av 
5
(9 Recensioner) 9
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Ögonblicksbild av värdering (9 recensioner)
5 stjärnor
5
4 stjärnor
3
3 stjärnor
0
2 stjärnor
0
1 stjärna
1
8 av 9(89%)kunder skulle rekommendera denna produkt till en vän.
Kunders frågor & Svar:
1 Fråga | 4 Svar
Kundrecensioner för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Recension 1 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Oväntat!

Datum:den 17 september 2013
Kund Avatar
NorzkenolZn
Plats:Jönköping, Sverige
Ålder:18-24
Kön:Man
Nybörjare
Expert
Avancerad användare
Kvalitet: 
5 av 5
5 av 5
Användbarhet: 
4 av 5
4 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Fick hem högtalarna idag, måste säga att jag var lite skeptisk till om det skulle vara något och ha med tanke på prislappen.
Men jag blev minst sagt positivt överraskad. Man brukar säga att man får vad man betalar för, men jag vill påstå att här får man mer än så!
Positivt.
-Ljudet
-belysningen. Inte för svagt eller för starkt. precis lagom.
-Utseendet är mycket tilltalande enligt mig.
negativt.
Är väll egentligen bara en grej som hade kunnat vara bättre. Och det är om det hade funnits en mindre dosa med volym, bas & diskant inställningar på istället för att det som i detta fallet sitter på suben.
Rekommenderas starkt!
Jag rekommenderardenna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 2 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Mycket mycket nöjd!

Datum:den 24 januari 2014
Kund Avatar
SiKth
  • Produkttestare
Plats:Linköping, Sverige
Ålder:25-34
Kön:Man
Nybörjare
Expert
Avancerad användare
Kvalitet: 
4 av 5
4 av 5
Användbarhet: 
4 av 5
4 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Har använt dessa högtalare till datorn och mobiltelefon till både musik och film. Har dom i vardagsrummet som extra ljud där jag inte har annat ljud. Både till vardagsmusik och fester på helgerna.
Perfekt med kontrollerna på sidan av basen för diskant, volym och bas. Finns även möjlighet att koppla direkt till bara högtalarna om man inte vill släppa på basen någon annanstans.
Basen lyser blått runt högtalarelementet riktigt snyggt. Kan jag tänkta mig kan vara jobbigt när man sitter nära och ska titta på film.
Det går att vrida upp både volym och bas bra långt innan det slår över.
Jag är väldigt nöjd med ljudet i dessa. Priset är helt otroligt!
Rekommenderas varmt!
Jag rekommenderardenna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 3 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
1 av 5
1 av 5

måndags ex

Datum:den 17 februari 2013
Kund Avatar
sunesson
Plats:Ljusnarsberg, Sverige
Ålder:18-24
Kön:Man
Kvalitet: 
1 av 5
1 av 5
Användbarhet: 
4 av 5
4 av 5
Prisvärdhet: 
3 av 5
3 av 5
Varan verkar helt ok.
Fungera kanon bra för mig i ca 15min sen...
Den började skråla okontrollerat.
Drog ur strömmen en stund och försökte igen, denna gång på väldigt låg volym.
samma sak, fungera hur bra som helst i 15-25min.
Jag konstaterade ganska fort att detta var ett måndags ex och skickade in den.
Super nice service fick lämna in den och byta upp mig till ett logitech system i samma prisklass, behövde bara betala mellanskillnaden.
Med största sannolikhet är detta en bra produkt så som anderssons brukar vara.
Men man ska komma ihåg att man får vad man betalar för.
Ett stort plus till netonnets service!
ps. tänkte att det kunde vara bra en recension med både ros å ris, som sagt vet jag inte hur vida varan är om den är i "rätt skick"
Jag rekommenderarinte denna produkt
 0 poäng
3  av 6 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 4 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Bra ljud för pengen.

Datum:den 18 februari 2013
Kund Avatar
fortescew
Plats:Skåne län, Sverige
Ålder:35-44
Kön:Man
Nybörjare
Expert
Avancerad användare
Kvalitet: 
4 av 5
4 av 5
Användbarhet: 
4 av 5
4 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Supercoola med det blåa ljuset :-)
Det tog c:a 40 timmar att "köra" in dem men sen blev ljudet riktigt bra, för priset klassat.
OBS: Ljuset går inte att släcka ner separat, när högtalarna är igång så lyser dem.
Jag rekommenderardenna produkt
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 5 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Bra köp

Datum:den 7 februari 2013
Kund Avatar
lonley
Plats:Vimmelkantig
Ålder:18-24
Kön:Man
Nybörjare
Expert
Avancerad användare
Kvalitet: 
4 av 5
4 av 5
Användbarhet: 
2 av 5
2 av 5
Prisvärdhet: 
4 av 5
4 av 5
Mycket bra ljud och bra med kraft i systemet.
Möjligheten att justera bass och diskant är väldigt bra. Man har du chansen att ställa in ljudet precis som du vill.
Dock ett stort minus att vreden för bass, diskant och volym sitter nere på subben. De flesta antar jag att de inte har subben uppe på skrivbordet.
Jag rekommenderardenna produkt
+ 2 poäng
3  av 4 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 6 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bra högtalare till ett väldigt bra pris

Datum:den 11 augusti 2013
Kund Avatar
MickeiLund
Plats:Lund
Ålder:35-44
Kön:Man
Nybörjare
Expert
Expert
Kvalitet: 
3 av 5
3 av 5
Användbarhet: 
4 av 5
4 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Köpte två par högtalare och var från början lite osäker på kvalitén, då lysdioderna i en av högtalarparen var trasiga, när den var helt ny.
Fick den dock utbytt på NetOnNet direkt och är mycket nöjd med ljudet man får för den låga prislappen.
Jag rekommenderardenna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 7 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Snygga!

Datum:den 9 oktober 2013
Kund Avatar
Aleks88
Plats:Nybro, Sverige
Ålder:25-34
Kön:Man
Nybörjare
Expert
Avancerad användare
Kvalitet: 
4 av 5
4 av 5
Användbarhet: 
4 av 5
4 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Riktigt snygga datorhögtalare med blå belysning runt högtalarelementen. För det priset så låter det riktigt bra.
Jag rekommenderardenna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 8 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Perfekt!

Datum:den 19 november 2013
Kund Avatar
Maol82
Plats:Arvika, Sverige
Ålder:25-34
Nybörjare
Expert
Nybörjare
Kvalitet: 
5 av 5
5 av 5
Användbarhet: 
5 av 5
5 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Jättebra ljud för ett billigt pris. Jag är jättenöjd!
Jag rekommenderardenna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 9 för Andersson DPS 1.5 - Black/Blue
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Perfekt ljud

Datum:den 28 augusti 2013
Kund Avatar
Axel98
Nybörjare
Expert
Medelanvändare
Kvalitet: 
5 av 5
5 av 5
Användbarhet: 
5 av 5
5 av 5
Prisvärdhet: 
5 av 5
5 av 5
Låter superbra för en billig penning. Rekommenderas.
Jag rekommenderardenna produkt
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.